Helgföreställningar på Getinge bibliotek hösten 2015

Vi i Kulturgruppen är glada att redan nu kunna presentera höstens föreställningar som arrangeras i samarbete mellan Region Halland, Kulturförvaltningen i Halmstad, Getinge Bibliotek samt Kulturgruppen ,som är en del av Getinge Samhällsförening.

Notera datum och tid i kalendern och sprid gärna detta vidare via epost och sociala medier till vänner.
Föreställningarna finns även i kalendern på www.getinge.nu

Sön 6/9 kl 14.00 Getinge bibliotek – Dörren med Robin Dingeman

Från 2 år.

Föreställning DörrenDörren är en dansföreställning för barn 2-­6 år som lekfullt berättar om vad som kan finnas bakom en dörr och hur en dörr genomgår en förvandling. Att öppna dörren kan vara början på något nytt ­ett äventyr, en lek, en väg till en ny värld. Dörren leder från ett rum till ett annat. Ska vi öppna dörren tillsammans?

Genom en lek med fantasi, kropp och musik är föreställningen Dörren både ett svar på barnens fantastiska och underbara livskraft och ett försök att göra dem medvetna om den. Att uppmuntra dem till att njuta av, utnyttja och omfamna denna inneboende kraft. Dörren handlar om hur fantasin ger oss en möjlighet att gå från inget till något, från ingenstans till någonstans.

Ett program från Kultur i Halland

Sön 1/11 kl 14.00 på Getinge bibliotek – Jag vill ha min hatt med Obanteatern

Från 5 år

Obanteatern Jag vill ha min hattTvå vänner kommer in på scenen för att entusiastiskt berätta om björnen som vill ha sin hatt. Den ene av dem är lite mer begåvad än den andre….De missförstår varandra och drar en och annan lögn och allt blir väldigt förvirrat. En mycket rolig och dramatisk föreställning.

Jag vill ha min hatt, efter en bok av Jon Klassen

Ett program från Kultur i Halland