DANS-WORKSHOP – Ändrad åldersgrupp – även alla barn mellan 7 – 9 år

OBS! Ändrad  åldersgrupp – vi bjuder in alla barn mellan 7 – 9 år förutom de från 10 år som anmält sig.OBS!

                        

        DANS-WORKSHOP  PÅ MB-HUSET  FREDAG DEN 31 OKTOBER 2014

 

Dansa på höstlovet? Alla kan dansa, kom som du är oavsett tidigare dansbakgrund. Vi kommer att testa olika stilar som sätts ihop till en koreografi. Dagen avslutas med kulturcafé med fika till självkostnadspris och uppvisning för föräldrar, syskon och kompisar där ni får visa vad ni fått prova på.

Lärare är Gustaf Jönsson, utbildad på Balettakademiens danslinje. Gustaf är en fantastisk dansare och full av spännande idéer. Han är 25 år, uppvuxen i Getinge och har lång erfarenhet som koreograf och dansare. 2013 fick Gustaf Halmstads kommuns kulturstipendium och i somras även Bosse Parnevikstipendiet.

 

Gruppindelning

När vi fått in anmälan delar vi in barnen i åldersgrupper och återkommer med aktuella tider .Grupperna kommer att börja vid 12 13-tiden. Uppvisning/föreställning ca kl. 17.00 -18

För kostnaden står kulturgruppen inom Getinge Samhällsförening och sker i samarbete med MB-Huset Fritidsgård. Antalet platser är begränsat.

———————————————————————————————————————————————————————

Välkommen  att lämna din anmälan på Getinge bibliotek eller MB-Huset före 28 oktober

 

Namn :

Ålder  :

Tel      :

Epost :

Efter 28oktober meddelar vi  exakta tider för workshop etc.  Hör av dig till  Anita Mellberg,  tel: 0703-27 85 86  om något är oklart.